EquiTV.cz

reklama 21A
banner
banner
banner
reklama

Galavečer ČJF v ND na Vinohradech již za 2 měsíce

24.11.2014  |  AUTOR

Dva měsíce před galavečerem České jezdecké federace, který se uskuteční 24. ledna 2015, byl zahájen předprodej vstupenek na tuto společenskou událost, při níž budou vyhlášeni Jezdci a Koně roku 2014 ve všech disciplínách pod hlavičkou ČJF...

reklama 22A
banner
banner
banner
Dějištěm zcela nového modelu galavečera bude pražský Národní dům na Vinohradech a moderátorskou dvojici uvádějící slavnostní ceremoniál, který začne v 18.00 hodin, budou tvořit známá televizní moderátorka Jolana Voldánová a zkušený komentátor jezdeckých závodů Aleš Suchánek. „Aleš Suchánek je již moderátorskou stálicí při podobných příležitostech a dát jej do dvojice s paní Jolanou Voldánovou nás napadlo díky spolupráci s autory projektu Horse and Glamour, s nimiž zmiňovaná moderátorka taktéž kooperuje,“ uvedl hlavní organizátor Jezdeckého galavečera ČJF Josef Malinovský.
 
Oficiální část bude zahrnovat devět kategorií udílených cen. Osm z nich bude věnováno jednotlivým disciplínám, kterými jsou pony, reining, spřežení, voltiž, vytrvalost, všestrannost, drezura a skoky. Poslední kategorií budou Výroční ceny České jezdecké federace, které obdrží čtyři laureáti – Sportovec ČJF roku, Vycházející hvězda ČJF roku, jezdec navzdory všemu, jenž se tomuto sportu věnuje i přes určitý handicap, a v neposlední řadě bude oceněna jedna z osobností jezdeckého sportu za rozvoj jezdectví v České republice. Také v rámci samotných disciplín bude vyhodnoceno více laureátů. Zpravidla půjde o jezdce roku, a to v mladší a seniorské kategorii. Za koně roku by pak měli vedle jezdců ceny převzít jejich majitelé. „Určitě nepočítáme s osobní účastí oceněných koní, ale neznamená to, že by v Národním domě na Vinohradech nebyli vůbec k vidění, jelikož celý program bude protkán řadou krátkých videomedailonků rekapitulující jejich sportovní úspěchy,“ prozradil Josef Malinovský. 
 
Slavnostní část večera, z jehož průběhu bude pořizován i zkrácený televizní záznam pro ČT Sport, by měla trvat zhruba 90 minut. Poté již bude následovat volná taneční zábava, a to hned ve dvou sálech současně. V Majakovského sále se návštěvníci mohou těšit na klasický jezdecký ples pod taktovkou tanečního orchestru. Ve Společenském sále si přijde na své zejména mladší generace, jelikož tam se o hudební produkci postará jezdec a DJ v jedné osobě – Ludvík Jandourek. 
 
Vstupenky jsou v předprodeji od 24. listopadu do 19. ledna, přičemž do 24. prosince je zájemci získají s 10% slevou. Vstupenka s místenkou u stolu ve velkém Majakovského sále vyjde tak namísto 600 Kč jen na 540 Kč. Za místo na galerii a v malém Společenském sále návštěvnici zaplatí v předprodeji do Vánoc jen 270 Kč. Po Vánocích je již stejná vstupenka s místenkou vyjde na rovných 300 korun. Za 400 Kč je možné dokoupit také večeři formou rautu. Objednávky je možné zasílat prostřednictvím e-mailu: galavecer@jezdci.cz, nebo formou SMS na telefonní číslo: +420 606 382 315. Podrobné informace jsou k dispozici na www.jezdeckygalavecer.cz, kde je také průběžně aktualizovaný přehled volných míst u konkrétních stolů. 
 
Ne každý si ovšem bude muset vstupenky na Jezdecký galavečer kupovat. Od 24. listopadu až do 19. ledna bude možné každý týden vyhrát zdarma dvě vstupenky v SMS soutěži. A nejen to! Autor SMS se správnou odpovědí na soutěžní otázku, která dorazí jako 1000. v pořadí, obdrží opravdu luxusní hlavní výhru! Vítězka a její kamarádka získá 2 VIP vstupenky na Jezdecký galavečer, včetně rautu. K VIP vstupenkám jim navíc zapůjčí Horse and Glamour plesové šaty od firmy Samsara a ještě k tomu oběma výherkyním zajistí profesionální make-up a účes v den konání akce v prostorách make-up studia přímo v Národním domě na Vinohradech v Praze 2! V případě, že do 31. 12. 2014 nedorazí 1000 správně zodpovězených SMS, hlavní cena připadne autorovi, který odešle 24. SMS v roce 2015. Detaily se zájemci dozví opět na adrese www.jezdeckygalavecer.cz.
 
Zmiňovaný profesionální make-up, účes a plesové šaty od společnosti Samsara pak všechny zájemkyně obdrží prostřednictvím Horse and Glamour s 50% slevou. Případné dotazy a objednávky je možné zasílat na e-mail: info@horseandglamour.com.


reklama 23A
banner
banner
banner
banner
banner



Diskuze

Přidávat příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé.





 

▶️ PROGRAM PŘENOSŮ EQUITV.CZ
DATUM ČAS DISCIPLÍNA MÍSTO LINK
SO⏳04.05. ⏰13:00 dostihy Most ▶️
NE⏳05.05. ⏰08:00 skoky ČSP Brno ▶️
NE⏳05.05. ⏰13:00 skoky Praha Chuchle ▶️
SO⏳11.05. ⏰13:00 skoky (derby) Praha Gabrielka  
SO⏳11.05. ⏰00:00 klusáci Praha Chuchle  
NE⏳12.05. ⏰00:00 skoky ČSP Hradištko  
NE⏳12.05. ⏰00:00 dostihy Praha Chuchle  
ÚT⏳14.05. ⏰00:00 skoky KMK Písek  
NE⏳19.05. ⏰00:00 dostihy Praha Chuchle  
ČT⏳23.05. ⏰00:00 drezura CDI Olomouc  
PÁ⏳24.05. ⏰00:00 drezura CDI Olomouc  
SO⏳25.05. ⏰00:00 drezura CDI Olomouc  
NE⏳26.05. ⏰00:00 drezura CDI Olomouc  
NE⏳26.05. ⏰00:00 skoky ČSP Zduchovice  
NE⏳26.05. ⏰00:00 dostihy Most  
PÁ⏳31.05. ⏰00:00 working equitation Královice  
SO⏳01.06. ⏰00:00 working equitation Královice  
SO⏳01.06. ⏰00:00 dostihy Praha Chuchle  
NE⏳02.06. ⏰00:00 working equitation Královice  
I vaši akci může EquiTV vysílat ŽIVĚ!
Chtěli byste realizovat on-line přenos z vaší akce na EquiTV.cz? Kontaktujte nás co nejdříve na e-mailu: equitv@equitv.cz

 

FANCLUB Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadia
Budoucnost našich médií je i ve Vašich rukou. Podpořte nás členstvím ve fanclubu! VÍCE ZDE...
Sociální sítě Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadia
FB Jezdci.cz FB EquiTV.cz FB Jazdci.sk
Připojte se k tematickým skupinám Jezdci.cz na sociálních sítích Facebook a WhatsApp
Skoky Facebook WhatsApp
Drezura Facebook WhatsApp
Všestrannost Facebook WhatsApp
Spřežení Facebook WhatsApp
Voltiž Facebook WhatsApp
Vytrvalost Facebook WhatsApp
Western Facebook WhatsApp
Pólo Facebook WhatsApp
Dostihy Facebook WhatsApp
Klusáci Facebook WhatsApp
Chov Facebook WhatsApp
Ostatní Facebook WhatsApp

 

EQUINET nabízí kompletní informační servis ze světa koní:
Jezdci.cz EquiTV.cz
ČLÁNKY ZPRÁVY KRÁTCE AUDIO VIDEO
Každá stovka pomůže: Podpořte nás členstvím ve fanclubu Jezdci.cz a EquiTV a mějte od nás informace v předstihu…
Fanclub JEZDCI.CZ Fanclub EQUITV.CZ
SLEDUJTE JEZDECTVÍ NA ČT SPORT! PŘEHLED POŘADŮ NAJDETE ZDE
NEPŘEHLÉDNĚTE